Over ons

Welkom bij Lusus Publishing. Wij houden van boeken.


Dit is wel erg kort door de bocht, maar eigenlijk wel de kern van ons verhaal. Boeken zijn onze passie. In elke vorm en op alle mogelijke manieren.


Zelf boeken uitbrengen is voor iedere schrijver een droom. Maar uit ervaring weten we dat het niet zo gemakkelijk is. Als je al een uitgever hebt gevonden, verwacht deze misschien dat ook jij je portemonee trekt om je boek op de markt te brengen. Of je moet een enorm aantal boeken kopen.


Of je hebt een uitgever die je eigenlijk niet kent of spreekt, behalve via email.


Wij vinden dat het anders moet. Lusus Publishing wil SAMEN met jou optrekken om van jouw boek een succes te maken. In overleg jou en rekening houdend met jouw wensen kijken we naar de mogelijkheden, adviseren we je waar nodig en ondersteunen we je als je het even niet meer weet. We zorgen voor redactie, opmaak, cover... eigenlijk alles wat geregeld moet worden. We kijken met je naar de promotie van jouw boek en zorgen dat dit van de grond komt. Ook hierbij begeleiden we je waar mogelijk!


Nu heb je misschien toch nog vragen. Dat kan. Mail dan even naar info@lusus.nl en wij beloven dat we jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. (in veel gevallen ook 's avonds omdat we begrijpen dat veel mensen ook een baan hebben naast het schrijven)


Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan hier.


Of kijk hier naar ons aanbod van boektitels.